Starttijden Trail

Hieronder zie je het starttijden schema (De starttijden worden pas na de sluitingsdatum voor de inschrijving definitief gemaakt). Heel belangrijk om goed door te nemen. Er zijn 4 kolommen die alle 4 van belang zijn om goed te bekijken:

– kolom groepsnummer: zorg dat je weet in welk groepje je zit, en zorg dat je je groepsnummer gedurende de trail goed onthoudt.
– kolom groepsnaam: zorg dat je van je leiding hoort in welk van de groepjes van jullie scoutinggroep je ingedeeld bent.
– kolom aanwezig zijn om: DIT IS BELANGRIJK: zorg dat je op de tijd die in deze kolom al aanwezig bent bij de startlocatie. Pas als je hele groepje er is (compleet aanwezig), meldt je leiding zich DIRECT bij de Centrale Post en geeft door dat jullie er zijn, en wie er van jullie groepje aanwezig is. Is je groepje nog niet compleet, kan je je nog NIET aanmelden bij de Centrale Post.  Daarna zorg je dat je gelijk je bagage op de juiste plaats brengt, en met je groepje de laatste voorbereidingen treft. Zorg dat je alles klaar hebt zodat je op de vertrek tijd bij de Centrale Post kan zijn. Maar…. Zorg ook dat je niet veel te vroeg bent. Veel te vroeg is meer dan een uur. Dat maakt het starten voor jou en anderen heel chaotisch en je loopt dan het risico dat je mensen voor de voeten loopt.

– kolom  vertrektijd : EXTREEM BELANGRIJK: Zorg dat je op deze tijd bij in de buurt van de Centrale Post bent. Zij zullen je rond deze tijd oproepen. Let dus goed op of jouw groepsnaam geroepen wordt. Je hebt maar 2 minuten om te starten, dus… te laat is te laat. Als je nergens te vinden bent op de vertrektijd, start je als laatste, maar rekenen we de looptijd wel vanaf de tijd dat je had moeten starten. Dit om te voorkomen dat andere groepjes “benadeeld” worden door vertraging buiten hun eigen schuld om.

Als laatste: Het is voor deelnemers NIET TOEGESTAAN om voor 17.15 op de startlocatie aanwezig te zijn!!

%d bloggers liken dit: