TRAIL?

Wat is nou eigenlijk de TRAIL. Nou, in regio Delfland, is de TRAIL een nachthike. Een hike in thema, die ‘s-avonds en tijdens (afhankelijk van hoe goed je hem loopt) een deel van de nacht gelopen wordt. Geen angst, we laten je niet oneindig in het rond zwerven, maar… we streven er wel naar dat iedereen de  op eigen kracht kan uitlopen. De TRAIL wordt georganiseerd door het DOE-TEAM in combinatie met jullie eigen leiding. Met elkaar zorgen zij ervoor dat e.e.a. veilig verloopt en je zult hen dan onderweg ook regelmatig tegenkomen. We durven rustig te stellen dat jullie erg goed in de gaten gehouden worden.

De TRAIL is natuurlijk niet zomaar een HIKE, maar een wedstrijd voor patrouilles, rondes, groepen en bakken uit onze regio. De bedoeling is dus dat je zo hoog mogelijk eindigt, en zoveel mogelijk plezier hebt!! Lees op deze pagina nog even de 10 gouden tips door. Als je die goed opvolgt, moet dat ook voor jou mogelijk zijn!!

Wanneer…

De TRAIL wordt gehouden in de avond en nacht van zaterdag 23 november op zondag 24 november 2019.  We verzamelen niet centraal, maar er zal een startlijst worden gemaakt, waarop de starttijden per groepje worden vermeld.

Uiterlijk een half uur voor je gaat vertrekken zorg je dat je aanwezig bent, maar niet eerder dan een uur voordat je moet vertrekken. Dit om chaos en lang wachten bij de startpost te beperken.

Het bagagelijstje:

compleet uniform met das en dasriem. (heb je aan)

warme slaapzak, (evt. 2 dunne of een flanellen hoes in de slaapzak)

matje of luchtbed, kussen ( wij raden het matje aan ivm de kou.)

nachtkleding

schoon ondergoed en sokken

toiletartikelen + zakdoek, handdoek & washandje

warme trui + evt. extra broek

laarzen of extra schoenen

regenkleding + plastic tasje voor vuile was

zaklamp

eventueel benodigde medicijnen (+ instructie voor leiding)

thema maaltijden, 1x ochtend + 1x avond

evt. rugzakje + navulbaar flesje voor dagtocht

alles wat je af hebt gesproken tijdens de voorbereidingen

zorg dat je schoenen draagt waar je lekker op kunt lopen.

thema kleding + thema aankleding voor je veldje

%d bloggers liken dit: