Van 3 tot 5 april 2020 organiseert het DOE-TEAM wederom de Regionale Scouting Wedstrijden, afgekort RSW voor Scoutinggroepen in Regio Delfland. Op deze website vind je alle info die je nodig hebt om er een hele gezellige RSW van te maken.
Dit jaar is een speciale editie. Het Doe-team bestaat namelijk 20 jaar, tijd voor een feestje dus. Zorg dat je erbij bent want we gaan er voor zorgen dat dit een onvergetelijke RSW gaat worden! 

Tijdens de RSW kunnen alle ouders en anderen geïnteresseerden jullie belevingen live volgen via deze website en Facebook en indien we daartoe de mogelijkheid hebben zullen we zoveel mogelijk foto’s direct plaatsen. Verder kunnen ouders precies te volgen waar de scouts mee bezig zijn door te kijken bij het programma.

De Scoutingwedstrijden vormen de grootste, jaarlijks terugkerende activiteit voor Scouts.
Na de voorrondes in de regio’s mogen de drie beste ploegen de eer van hun regio hoog houden bij de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW) die in het Pinksterweekend worden gehouden. Tijdens de LSW strijden de 100 beste ploegen Scouts om de titel “Beste ploeg van Nederland”. De echte hoofdprijs voor het winnen van de regiowedstrijden is de deelname aan de LSW.

Ontspannen, gezellig en vooral enthousiast leveren deze scouts een flinke strijd tijdens de RSW. Door de variatie in de RSW komen tijdens deze wedstrijden veel Scoutingaspecten aan de orde zoals: creativiteit, natuur, kamperen, koken, een hike, Scoutingtechnieken en niet te vergeten sport en spel.

Het bagagelijstje:

compleet uniform met das en dasriem. (heb je aan)

warme slaapzak, (evt. 2 dunne of een flanellen hoes in de slaapzak)

matje of luchtbed, kussen ( wij raden het matje aan ivm de kou.)

nachtkleding

schoon ondergoed en sokken

toiletartikelen + zakdoek, handdoek & washandje

warme trui + evt. extra broek

laarzen of extra schoenen

regenkleding + plastic tasje voor vuile was

zaklamp

eventueel benodigde medicijnen (+ instructie voor leiding)

thema maaltijden, 1x ochtend + 1x avond

evt. rugzakje + navulbaar flesje voor dagtocht

alles wat je af hebt gesproken tijdens de voorbereidingen

zorg dat je schoenen draagt waar je lekker op kunt lopen.

thema kleding + thema aankleding voor je veldje

%d bloggers liken dit: